Дома > Вести > Вести од компанијата

Гуангдонг B.C.: Ние сме посветени на фин и стандардизиран развој

2022-04-12

Гуангдонг п.н.е. Biotech Co., Ltd е основана во 2017 година и се наоѓа во градот Нанланг, градот Жонгшан. Од своето основање, претпријатието се фокусира на шминка OEM. По неколку години развој, компанијата постепено прерасна во голем број домашни и странски познати производители на козметички брендови OEM, производи покриваат кармин, сенки за очи, пудра и други десетици козметички производи, главно продадени во Европа, САД, Австралија, земјите од Југоисточна Азија и домашниот пазар. Компанијата има вкупно 24 производни линии за полнење во две фабрики и годишното производство на козметика достигнува повеќе од 30 милиони кутии.


п.н.е. има изградено производствени работилници со чистота од 100.000 и 300.000 во согласност со GMP стандардите.

 

Тимот за истражување и развој на козметика на B.C. има десетгодишно искуство во развојот на козметиката и има формирано лаборатории за истражување и развој во Јапонија и Јужна Кореја. Сите процедури се во согласност со стандардот и се стремиме да развиеме посовршени производи.

До крајот на 2021 година, годишниот обем на продажба на ѕвездените производи на BC надмина еден милион, што е најдобра потврда за тимот за истражување и развој.



Спреј за шминкање PRAMY


п.н.е. го користеше методот на управување со 5S за да изврши фино управување од своето основање. Без разлика дали се работи за делови или канцелариски материјали, се во строга согласност со означената позиција. Компанијата не вработува чистачи, а вработените наизменично чистат различни области секој ден. Секој викенд и крајот на месецот целиот персонал ќе врши различни степени на чистење.


Поради имплементацијата на стандардизиран и рафиниран режим на управување, излезната вредност на BC се зголеми за 10 пати за помалку од 5 години, а BC беше последователно наградуван како високотехнолошки претпријатија од провинцијата Гуангдонг, Центар за инженерска технологија за истражување Zhongshan и Zhongshan's прва серија на специјализирани и специјални претпријатија за ново одгледување. БЦ беше интервјуирано од локалните весници минатата година и објавено во дневен весник Zhongshan на 31 декември 2021 година.

http://epaper.zsnews.cn/epaper/zsrb/paperdate/20211231/part/5/articleid/1.html

 

Во 2022 година, BC ќе го пречека секој клиент со поискрен и потопол став и од се срце ќе ја обезбеди најдобрата услуга за клиентите. Со нетрпение очекуваме да соработуваме со вас.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept